• Een club als VVM kan niet zonder sponsors. Je komt ze dan ook overal tegen. Op de tenues, op de website, op Club TV in de kantine en op de sponsorborden langs het veld, maar wie zijn zij eigenlijk? Waarom steunen zij VVM?

  VVM wil haar sponsors graag in the spotlight zetten. Deze week in de spotlight Robbert Miedema.

  Kan je iets over jezelf vertellen?

  Robbert Miedema 40 jaar, woonachtig in Monnickendam met Sabrina en onze kids Ivy (9) en Nyo (7). Mijn hobby’s zijn fitness, voetbal, padel, basketbal (eigenlijk alles met sport). Meeste tijd spendeer ik in RMPT Healthcenter, waar ik mensen begeleid met het halen van hun doelstellingen.

  Hoe ben je verbonden (geraakt) met V.V. Monnickendam?

  Ik heb er zelf gevoetbald van de F-jes tot de B-tjes. Daarna een periode niet gevoetbald, 3 seizoenen bij HBOK gespeeld en mijn voetbalcarrière afgesloten in Monnickendam bij VVM 1 onder leiding van destijds Jeroen Kroes.

  Hoe zou je jouw bedrijf omschrijven?

  RMPT HEALTHCENTER is een Boutique gym / Personal Training Studio. Trainen met begeleiding vanuit Personal trainers, Fitness coaches en Fysiotherapeuten. Dit in een prachtige ruimte zonder drukte en in een fijne sfeer. RMPT Healthcenter staat voor professionaliteit, kwaliteit en toegankelijkheid. Wij leveren de volgende diensten:

  • Personal training
  • Lifestyle en Mentale coaching
  • Exclusieve fitness abonnementen
  • Small group personal training
  • Revalidatie training
  • Fysiotherapie praktijk TRC
  • De Voetendokter (Pedicure - Medisch Pedicure)
  • Lifestyle Works (Daphne Jansen)
  • Waterland Cupping (cupping & maderotherapie)
  • Massage by Willeke, diverse massages

  Waar is het bedrijf gevestigd en hoeveel mensen werken binnen het bedrijf?

  Het bedrijf is gevestigd op ‘t Spil 18 in Monnickendam. Er zijn 2 personal trainers, 2 personal trainsters, 2 fysiotherapeuten van TRC fysiotherapie, Linda de Voetendokter, Willeke van Massage by Willeke, Daphne Jansen lifestyle coach werkzaam en binnenkort komt Shirley van Waterland Cupping daar nog bij.

  Welke doelstelling streven jullie na?

  Ons speerpunt is op alle gebieden van gezondheid en welzijn diverse diensten aan te bieden. En dit alles onder 1 dak en in een relaxte en ongedwongen sfeer. Iedereen moet zich hier thuis voelen.

  Heeft het bedrijf ambities? Zo ja, wat zijn de ambities?

  Er zijn zeker plannen voor uitbreiding op onze locatie. Daarnaast willen wij een zo’n groot mogelijk aanbod op het gebied van health & fitness kunnen aanbieden dus houden alle trends op dat gebied nauwlettend in de gaten.

  Waar ben je het meest trots op met betrekking tot het bedrijf?

  Dat ik de kans heb gekregen om mijn visie over een Healthcenter te kunnen realiseren op een plek in mijn eigen woonplaats Monnickendam.

  Waarom heb je ervoor gekozen om V.V. Monnickendam te ondersteunen en waarom zou je het anderen ook aanbevelen? (😉)

  Ik heb altijd een passie gehad voor sport en uitdagingen, ben zelf opgegroeid bij VVM en vind het geweldig dat ik een bijdrage mag en kan leveren aan de club die voor jong en oud veel plezier verzorgd. Zou het anderen ook zeker aanbevelen. VVM is zeer belangrijk voor Monnickendammers en daarnaast is het ook nog eens heel gezellig bij de Businessclub 😉