• Een club als VVM kan niet zonder sponsors. Je komt ze dan ook overal tegen. Op de tenues, op de website, op Club TV in de kantine en op de sponsorborden langs het veld, maar wie zijn zij eigenlijk? Waarom steunen zij VVM?

  VVM wil haar sponsors graag in the spotlight zetten. Deze week in de spotlight Heeres Assurantien.

  Kan je iets over jezelf vertellen?

  Wij zijn Wouter (42) en Remco (46) Heeres. Allebei ons hele leven woonachtig in Monnickendam. Wouter heeft een relatie met Amanda, zij hebben samen 3 kinderen: Justin, Daisy en Laila. Remco is getrouwd met Jolanda en is vader van Lyanne en Tijmen.

  Hoe ben je verbonden (geraakt) met V.V. Monnickendam?

  We hebben allebei lang bij VV Monnickendam gevoetbald. Wouter tot zijn 16e en Remco van zijn 6e t/m 23e. Ons bedrijf was toen al (shirt)sponsor van de vereniging.

  Hoe zou je jouw bedrijf omschrijven?

  We hebben een onafhankelijk adviesbedrijf op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen voor particulieren en (familie)bedrijven. Een innovatief bedrijf met goed opgeleide medewerkers die vaak lang werkzaam bij ons zijn.

  Waar is het bedrijf gevestigd en hoeveel mensen werken binnen het bedrijf?

  Het bedrijf is in 1981 door onze vader opgericht op de Rielant 23 op zijn zolderkamer. Inmiddels zijn we nu sinds 1992 gevestigd in Purmerend op de Slenkstraat 60-62. Ons team bestaat momenteel uit 24 medewerkers, van jong tot oud.

  Welke doelstelling streven jullie na?

  Eerlijke en onafhankelijke adviezen geven met als doel een jarenlange relatie op te bouwen met onze klanten.

  Heeft het bedrijf ambities? Zo ja, wat zijn de ambities?

  Wij hebben een kwalitatief en kwantitatief groeiend bedrijf met de ambitie om geleidelijk te groeien zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Belangrijk is om onze bestaande relaties goede service te bieden en door middel van o.a. mond-op-mond reclame en netwerken uit te breiden met nieuwe relaties.

  Waar ben je het meest trots op met betrekking tot het bedrijf?

  We zijn enorm trots op het feit dat we inmiddels meer dan 42 jaar bestaan en op de gemotiveerde medewerkers die dat mogelijk hebben gemaakt. We zijn trots dat we het bedrijf en het werk kunnen voortzetten waar onze vader in 1981 mee is begonnen.

  Waarom heb je ervoor gekozen om V.V. Monnickendam te ondersteunen en waarom zou je het anderen ook aanbevelen? (😉)

  Als bedrijf vinden wij het belangrijk om de jeugd te stimuleren om te sporten. We sponsoren daarom meerdere sportverenigingen en door onze financiële bijdrage hopen we de VVM te helpen te blijven bestaan en zich natuurlijk door te ontwikkelen. Het idee van het oprichten van de Business Club is een mooie toevoeging en wij nodigen sponsoren uit zich ook aan te sluiten bij deze gezellige groep ondernemers.