• Beste leden,

  Met het aanvangen van het nieuwe seizoen willen we jullie op te hoogte brengen van enkele veranderingen in het bestuur en in de jeugdcommissie.

  Yvonne Uljee is het bestuur komen versterken in de functie van jeugdvoorzitter. Yvonne was reeds actief in de jeugdcommissie en kent de vereniging, met name de jeugd, goed. Ze heeft eerder aangegeven graag haar steentje bij te willen dragen binnen het bestuur en we zijn blij met haar komst!

  Met de komst van Yvonne ontstond ruimte voor iets nieuws voor onze vorige jeugdvoorzitter Arjan Roosen. Om meer aandacht voor en aansluiting bij de senioren te borgen is daarom besloten de functie van seniorenvoorzitter weer in te vullen en Arjan zal dat op zich nemen.

  Bovengenoemde veranderingen zijn formeel nog ad interim en het bestuur zal Yvonne en Arjan in hun respectievelijke functies voordragen tijdens de ledenvergadering.

  Binnen de jeugdcommissie is Merijn Sanders gestart als hoofd jeugdopleidingen. Hiermee volgt hij Martin Cevat op die aan de slag zal gaan als coördinator bovenbouw. Voor de volledigheid: Frank Bruimsma was en blijft coördinator onderbouw.

  We wensen Yvonne, Arjan, Merijn en Martin veel succes en vooral plezier in hun nieuwe functies!

  Het bestuur