• Wat kan je met de Wedstrijdzaken App?

  Met de KNVB Wedstrijdzaken App leg je het digitale wedstrijdformulier vast. Zoals je wellicht weet, zijn er geen fysieke spelerspassen meer. Alles wordt verwerkt in de Wedstrijdzaken App. Kortom, veel sneller en vooral veel gemakkelijker.

  De Wedstrijdzaken App is er voor:

  • scheidsrechters
  • aanvoerders/spelers
  • wedstrijdsecretarissen
  • leiders en trainers

  Hoe je vanuit jouw rol binnen de vereniging gebruik kunt maken van de app staat beschreven op de pagina Wat kan ik vanuit mijn functie met de KNVB-wedstrijdzaken-app?

  Let op:

  Om de KNVB Wedstrijdzaken App te kunnen gebruiken moet je in Sportlink Club geregistreerd staan als bondslid. Als je in Sportlink Club geregistreerd staat als relatie of verenigingslid kun je geen gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app.

 • Download de Wedstrijdzaken App

  Zodra je van start met de Wedstrijdzaken App wilt, dien je deze allereerst te downloaden op je telefoon. Je kunt de app vinden in de Appstore en Playstore door daar te zoeken op KNVB Wedstrijdzaken. Nadat je de app hebt gedownload, kun je starten met je registratie, waarna je vervolgens kunt inloggen. Dit hoeft uiteraard maar 1 keer te gebeuren. Zodra je bent geregistreerd en hebt ingelogd, hoef je dit niet iedere keer bij gebruik van de app te doen. Meer uitleg over registratie en inloggen vind je hier. Zorg dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij VV Monnickendam in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij VV Monnickendam? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van VV Monnickendam ontvangt is het adres waarmee je bij VV Monnickendam bekend bent. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar de ledenadministratie van VV Monnickendam om je actuele e-mailadres door te geven.

  De volgende stap is het koppelen aan een persoon. Dit houdt in dat de app wil herkennen wie jij als gebruiker bent. Ook hiervoor heeft Sportlink Support een pagina voor je klaar staan.

  Goed gedaan! Je hebt nu alle eenmalige stappen genomen om daadwerkelijk met de KNVB Wedstrijdzaken App te kunnen werken. Verdere uitleg over de app vind je hieronder.

 • Extra uitleg over de Wedstrijdzaken App

  Voor de uitleg van de app heeft Sportlink Support verschillende pagina's voor je klaar staan. Die vind je onder de KNVB Wedstrijdzaken App in het Support Center. Ook de KNVB heeft veel informatie geplaatst op KNVB ASSIST

 • Teamorganisatie met Voetbal.nl App en Wedstrijdzaken App

  In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je kunt communiceren met je team via de Voetbal.nl App. Het vastleggen van het vervoer en aanwezigheid en het sturen van push berichten naar je team. Het kan allemaal in de Voetbal.nl App. In de Wedstrijdzaken App heb je als teammanager extra mogelijkheden om je hele team van een foto te voorzien en een basis wedstrijdformulier in te richten. Scheelt een hoop werk!