• Zaterdag 16 januari 2021

Wedstrijdverslag VVM MO15 - Oranje Hesjes MO15

Met af en toe een intern toernooitje en vorige week de voetbalclinic blijf je weliswaar lekker aan het voetballen, maar doe je natuurlijk niet echt wedstrijdritme op. En dus werd er door de MO13 en de MO15 ook deze week gespeeld, dit keer in een oefenduel van de speelsters van beide teams door elkaar.

Het is koud en er is sneeuw voorspeld, maar dat weerhoudt de meiden van VVM er niet van om lekker te komen voetballen. De opkomst is uitstekend.

Het spel gaat aardig gelijk op. De Oranje Hesjes hebben licht overwicht. Isa scoort en zet de Oranje Hesjes op een 0-1 voorsprong. VVM valt wel aan, maar kan niet echt gevaarlijk worden. Annabel maakt er nog voor de rust 0-2 van.

Ook na de rust, als het dan echt gaat sneeuwen, hebben de Oranje Hesjes de overhand. Hoewel het krachtsverschil in het veld ook weer niet zó groot is, weten Kyona en nogmaals Annabel de voorsprong voor de Oranje Hesjes toch uit te breiden naar 0-4.

Maar dan bijt VVM toch van zich af. Larissa maakt de 1-4 en Shantey brengt VVM terug in de wedstrijd door de 2-4 aan te tekenen.

VVM kan echter niet doorpakken en kan het de Oranje Hesjes niet nog moeilijker maken. Leyla maakt de vijde goal voor de Oranje Hesjes en beslist daarmee de wedstrijd. Eindstand: 2-5.