• Zaterdag 1 februari 2020
    Door: Mario Marandi

Wedstrijdverslag Purmersteijn JO9-5 - Monnickendam JO9-2

De wedstrijd tegen Purmersteijn JO9-5 stond op het programma vandaag! Ja precies, dit was het team waar we kampioen tegen zijn geworden. Italiaanse scouts stonden langs de lijn druk met hun telefoon in de hand, gelukkig is de transferperiode al voorbij!! Want op basis van de training van gisteren beloofde het een mooie pot te worden. Snel scoorden we al de 0-1 met een mooie aanval. Daarna bleef het lang 0-1, maar uiteindelijk kwam het verlossende schot 0-2!! Purmersteijn liet zich natuurlijk niet zomaar aan de kant zetten! En scoorde snel daarna de 1-2... En dit bleef ook de score voor lange tijd! In de rust liep ik met de coach van Purmersteijn richting kleedkamer en kreeg een mooi compliment, het gaat best gelijkwaardig op maar jullie spelen zo goed over en staan echt goed in positie. Jullie zijn daar echt een van de beste teams in die we tegenkomen. Zoals gezegd het bleef lang 1-2 tot vlak voor tijd. Toen kwam daar een mooie pass en de spits bleef kalm en rustig en tikte hem keurig in de hoek!! 1-3!!!

En wat een mooie groep ouders hebben we toch. De koffie stond weer klaar, de kantinedienst meteen ingevuld, volgende week meteen geregeld dat de afwezige assistent vervangen is, en meteen een nieuwe scheidsrechter ook. Hoe mooi als alle ouders klaar staan om wat te doen, want ook die maken deel uit van het team, dank jullie wel!!

#trotsecoach #vvmonnickendam #plezier #kanjers #groenwitteleeuwen