• Zaterdag 7 december 2019
    Door: Mario Marandi

Wedstrijdverslag Oosthuizen JO9-1 - Monnickendam JO9-2

Zaterdagochtend 7 december, Sinterklaas is weer op weg naar Spanje, dus hopelijk zijn de sinterklaaskriebels ook op weg naar Spanje. De jongens komen zoals altijd "rustig" de kleedkamer binnen en gaan keurig op een rijtje zitten. De ouders gaan de kleedkamer uit en de coach en de assistent zien dat de mannen er klaar voor zijn. Nog even de eerste helft van vorige week aanhalen, en de mannen vinden dat dat niet meer mag gebeuren!! Er worden afspraken gemaakt door de heren zelf. "Jij gaat met corners naar de man met de bal", "als ik naar voren ga dan moet jij blijven hangen". Ik sta versteld, alles waar we op trainen komt naar voren, ze begrijpen wat ik zeg op de training en tijdens de "bespreking" op de wedstrijddag. Ik voel me toch enigszins trots! De fluit gaat en de mannen zijn meteen aan het knallen. Maar Oosthuizen laat zich niet zomaar overmeesteren ze hebben immers nog geen wedstrijd verloren!! De rust in met 2-2!! Mijn toppers zitten eigenlijk heel ontspannen in de kleedkamer, coach het komt wel goed!! Dus ik laat het gebeuren! En jawel hoor de goals vliegen er in!! Veel kansen van iedereen!! Goed samenspel en gedrevenheid!! Uiteindelijk winnen we met 2-6!!!

#groenwitteleeuwen #trotsecoach #vvmonnickendam #plezier #kanjers #geensinterklaasstressmeer