• Zaterdag 30 november 2019
  Door: Mario Marandi

  Wedstrijdverslag Monnickendam JO9-2 - Purmersteijn JO9-5

  07:45 uur: Alle vrijwilligers bij VV Monnickendam staan alweer klaar om alles voor te bereiden! De koffie pruttelt, de lampen staan aan, coaches zetten de velden uit. Het is duidelijk dat er weer een dag vol met voetbal en plezier staat te beginnen.

  De mannen van de JO9-2 komen slaperig aan, de helft nog moe van het bezoekje aan het pietendorp, de andere helft vol met de Sinterklaas stress. Dat bleek ook wel de eerste helft, het beloofde niet veel goeds. De tweede helft daarentegen was weer van het gebruikelijke niveau!! Er werden veel kansen gecreƫerd, maar het vizier stond niet helemaal op scherp. Op de lat, op de paal, waardoor we uiteindelijk 2-4 verliezen.

  Waar ik soms een beetje mopper op mijn kanjer Luca, kon ik vandaag alleen maar zeggen dat hij super goed gespeeld heeft vandaag. 2 Goals na 2 mooie assists van Thijs! Zonde van die 1ste helft, maar goed de tweede helft lieten ze weer zien waarom ze kampioen zijn geworden in de eerste competitie! Na de wedstrijd eerst even teleurgesteld vanwege het verlies, maar gelukkig snel weer allemaal blijde gezichten!!!

  #groenwitteleeuwen #trotsecoach #vvmonnickendam #plezier #kanjers