• Zaterdag 2 november 2019
    Door: Mario Marandi

Wedstrijdverslag Monnickendam JO9-2 - Beemster JO9-1

Eerste wedstrijd van de nieuwe competitie stond vandaag op het programma. De Beemster, onze enige wedstrijd die we verloren hadden in de eerste competitie. En dat was wel te merken ook! Wat een leuke 1ste helft!! Er werd goed gevoetbald en goed samen gespeeld! Onze eigen Douwe "Baresi" achterin die alle ballen pakte. Samen met Ot "Vierchowood" die helemaal in het spel zat en er niemand langs liet. Voorin onze Gabriel "Pirlo" die het spel verdeelde en af en toe teveel wilde laten zien. Op rechts Luca " Bernadeschi" die vandaag een goede pass in voeten had, maar wel wat beter moet opletten met doorjagen. En wat te denken van Neill "Neymar" die mooie acties afwisselt met een beetje dromen. Of wat te denken van Thijs "Witsche" die nog net niet hooghoudend het veld oversteekt, Bowie "Davids" die hard werkt ballen veroverd en iets meer moet denken aan overspelen. Maar ook Noah "Buffon" was weer weergaloos vandaag. Helaas werden de laatste 10 minuten ons teveel, de Beemster was fysiek iets sterker en bleek wederom onze angstgegner. De wedstrijd werd helaas met 0-2 verloren. Wel veel mogelijkheden voor de komende wedstrijden, en de mannen staan weer met beide benen op de grond na kampioens euforie. Nu weer hard trainen en met name veel plezier maken! Alles komt weer goed, de overwinningen komen er zeker weer!!

#groenwitteleeuwen #trotsecoach #vvmonnickendam #plezier #kanjers