• Zaterdag 9 januari 2021

Wedstrijdverslag Monnickendam Jeugd Onder 18 - Covid 19

Een wedstrijdverslag? Van vandaag? Nee, niet echt natuurlijk, maar toch een beetje.

Vanwege de Corona maatregelen worden er geen voetbalcompetities gespeeld, maar dat betekent niet dat er bij VV Monnickendam niet gevoetbald wordt! Binnen de mogelijkheden die er zijn, doet VVM er alles aan om de jeugd aan het voetballen te houden. Al twee keer werd er voor de jeugd van VVM en interne trainingscompetitie afgewerkt. Voor vandaag organiseerde de Toernooicommissie in samenwerking met Hoofd Jeugdopleidingen Martin Cevat en gesponsord door de Business Club VVM een voetbalclinic. En dat was de moeite waard. Maarliefst 110 inschrijvingen geven wel aan dat de jeugd graag een balletje trapt.

In groepjes werden er diverse trainingsvormen afgewerkt. Voor de keepers was er nog een aangepast programma onder leiding van Herman van Hoek en de beide selectiekeepers van VVM.

Halverwege was er een goed verzorgde lunch met broodjes van Bakkerij Kees Gutter en een stuk fruit van Dick Schaap. Een kan warme chocolademelk met slagroom paste goed bij de temperatuur van vandaag.

De jongens en meiden van VVM laten zich door Corona letterlijk niet uit het veld slaan! Dus, na twee interne toernooien en een geslaagde voetbalclinic:

Monnickendam Jeugd Onder 18 - Covid 19, uitslag 3-0!

Hieronder een korte foto-impressie van de dag. Op de faceboekpagina van VVM zijn nog meer foto's te vinden.