• Zaterdag 23 november 2019
    Door: Mario Marandi

Wedstrijdverslag FC Purmerend JO9-4 - Monnickendam JO9-2

07:45 uur. Het is nog donker, de lampen staan aan bij de VVM. Iedereen is weer klaar om te voetballen! De JO9-2 moet naar FC Purmerend, waar er een koud briesje staat ... De mannen stonden dan ook helemaal stil en stonden dus snel met 2-0 achter. De spieren waren warm en toen kwam het talent weer naar boven ... En al snel werd de score naar 2-3 gebracht. Ballen op de paal, net naast ... Maar we bleven volhouden met goed positiespel maakten de mannen 2-4. FC Purmerend gaf niet op en strafte een moment van niet opletten meteen af, 3-4 ... Iedereen was weer wakker en het leek wel alsof we Champions league niveau kregen ... Bam 3-5!! De wedstrijd was gespeeld. En we kregen mooie complimenten van de coach van de tegenpartij. Dat mijn jongens zo goed georganiseerd speelden en goed positiespel hadden. Wat een kanjers!!!!

#groenwitteleeuwen #trotsecoach #vvmonnickendam #plezier #kanjers