• Beste leden,

Noteer zaterdag 4 januari 2020 alvast in de agenda’s, want dan is het weer zover en organiseert VV Monnickendam samen met de Club van 100 onze altijd gezellige nieuwjaarsreceptie.

Om 14:00 start het programma met het traditionele 7-7 minitoernooi, waarbij oud-selectiespelers tot 15:30 laten zien dat ze, in ieder geval qua inzet, nog steeds selectiewaardig zijn. Daarna gaan we rond 16:00 verder met de nieuwjaarsreceptie. Voor een hapje wordt gezorgd en de muziek is in de vertrouwde handen van huis-DJ Martin van Dijk.

Het zal dus weer ouderwets gezellig worden en we hopen dat we met heel veel vrijwilligers, leden, oud-leden, sponsoren, Club van 100 leden en Business Club sponsoren de glazen kunnen heffen op een mooi 2020!

De Club van 100 en het bestuur.