• Noteer zaterdag 12 januari 2019 alvast in de agenda’s want dan is het weer zover en organiseert VV Monnickendam samen met de Club van 100 onze altijd gezellige nieuwjaarsreceptie.

Om 14:00 start het programma met het traditionele 7-7 minitoernooi waarbij oud-selectiespelers tot 15:30 laten zien dat ze het spelletje nog niet verleerd zijn. Daarna gaan we rond 16:00 verder met de nieuwjaarsreceptie. Voor een hapje wordt gezorgd en de muziek is in de vertrouwde handen van DJ Martin van Dijk.

Het belooft dus weer ouderwets gezellig te worden en we hopen dat we met heel veel leden, oud-leden, sponsoren, Club van 100 leden en Business Club sponsoren de glazen kunnen heffen op een mooi 2019!

De Club van 100 en het bestuur