• VV Monnickendam scoort voor clubkas tijdens belactie Vriendenloterij!

11 nov 2018
  • Op woensdag 14 november organiseert VV Monnickendam een belactie in samenwerking met de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen voor de clubkas. Met deze actie willen wij geld ophalen om de faciliteiten voor onze jeugd te verbeteren en jij kunt ons daarbij helpen!

Op 14 november tussen 19:00 en 21:30 kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor VV Monnickendam.

Het is de moeite meer dan waard, want:

· De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
    · Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
    · De VriendenLoterij keert tijdens de Belactie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Hoe meer loten we verkopen, hoe beter. Houd je telefoon daarom op 14 november extra in de gaten!