• Voorbereiding Selectie

23 aug 2017
  • De meeste mensen zijn nog op vakantie maar onze selectie is gister begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Met natuurlijk de traditionele 12 minuten loop waar zo veel mogelijk meters gelopen moesten worden. Tom Pruim is top fit terug gekomen van vakantie en liep 3300 meter in 12 minuten. Ook horen bij de voorbereiding oefenwedstrijden voordat de bekerwedstrijden gaan starten op 2 september. Hieronder vind u het programma van de oefenwedstrijden.   Zaterdag 19 augustus om 15:00 uur VVM tegen WV-HEDW op sportpark Markgouw Donderdag 24 augustus om 18:45 uur HBOK tegen VVM (waterlandcup) op het terrein van HBOK Zaterdag 26 augustus om 11:30 uur HBOK 2 tegen VVM 2 op het terrein van HBOK Zaterdag 26 augustus om 14:00 uur ASV de Dijk 2 tegen VVM (waterlandcup) op het terrein van HBOK Dinsdag 29 augustus om 20:00 uur VVM tegen RKAV Volendam op sportpark Markgouw   Wij hopen dat u allemaal komt kijken en te zien hoe de voorbereiding verloopt van de selectie!