• Dit weekend start het officiële seizoen met de eerste Bekerwedstrijden. Helaas is het B-veld nog niet goed genoeg om op te voetballen, waardoor het Wedstrijdsecretariaat en de Onderhoudsploeg met man en macht gewerkt hebben om zoveel mogelijk wedstrijden toch te kunnen laten doorgaan.

Het B-veld is niet beschikbaar
    De Gemeente is verantwoordelijk voor het onderhoud van het B-veld. Op het laatste moment moest er extra gras gezaaid worden, omdat er nog teveel kale plekken waren. Hierdoor kunnen we geen gebruik maken van het veld tot in ieder geval half september. Dat is voor onze spelers én onze vrijwilligers heel vervelend, want we hebben een druk wedstrijdprogramma de komende weken.

Wedstrijdprogramma aangepast
    Het Wedstrijdsecretariaat heeft flink moeten puzzelen om zoveel mogelijk wedstrijden door te kunnen laten gaan. De meeste wedstrijden kunnen nu doorgaan, omdat we gebruik maken van het Trainingsveld. Een paar wedstrijden hebben we moeten verplaatsen naar een andere datum, of UIT laten spelen in plaats van THUIS.

Allemaal niet ideaal, en heeft de vrijwilligers van de club veel kopzorgen en extra werk bezorgd. Uiteraard zijn we in gesprek met de Gemeente over de matige kwaliteit van het veld.

We hopen dat jullie met deze achtergrond informatie begrip hebben voor de rommelige start van het seizoen en toch met veel plezier kunnen voetballen dit weekend!

Groet,