• Reigerboys JO13 vs VVM JO13-1

Na een moeizame start van het seizoen en de verlies partij vorige week tegen RKAV wisten de jongens van de 13-1 dat ze wat hadden recht te zetten. Helaas waren Hugo en Vince V er niet maar om 7:20 uur vertrokken wij richting Heerhugowaard.

Na een goede warming up starten de mannen om 08:45 uur aan de wedstrijd. VVM startte enorm goed en al meteen was er een kans voor Sam maar de keeper pakte de bal goed. Tijn stond weer achter in na lang blessure leed maar liet meteen zien aan de aanval van Reigerboys dat er niks te halen viel.

Al snel was VVM doeltreffend. Waar eerst het schot geblokt werd door de verdediging van Reigerboys viel de bal net buiten het bereik van Luuk maar Vince C wist er wel raad mee. Beheerst schoot hij de bal in de uiterste hoek van de keeper (0-1). VVM gaf zo goed als niks weg in de verdediging en al snel was de volgende kans een feit. Tijn gaf een super goede crossbal richting het midden en waar Vince aan de zijkant buitenspel stond Luuk het niet. Luuk kon door op de keeper maar werd toch afgefloten voor buitenspel.

Reigerboys beet wat van zich af en kreeg wat kleine kansen maar het was VVM die voor rust de voorsprong vergroten. Lennon die goed door ging en het overzicht bewaarde maakte Vince de 0-2.

Na de rust was het Reigerboys die meteen opzoek ging naar de aansluiting. Waar eerst de verdediging elke bal kon blokken was het nu de beurt aan Jaro om de nul te houden. Met een bal net over, een bal net naast en een goede beslissing van Jaro om zijn goal te verkleinen kon Reigerboys niet de aansluiting vinden. VVM creƫerde ook meerdere kansen alleen was nu de keeper die zorgde dat de voorsprong niet groter werd.

Uiteindelijk wist VVM nog een keer een goal te maken. Daan die goed door ging en de bal goed over de glijdende keeper kon stiften. De uitslag 0-3 was een terechte uitslag! Mannen jullie hebben het fantastisch gedaan en ik heb een echt team op het veld zien staan die voor elkaar knokte tot de laatste seconde. Op naar volgende week.

Jarno Blaas

PS: Wij zijn nog steeds opzoek naar ouders die het leuk vinden om wedstrijd verslagen te schrijven. Nu op de nieuwe site komen ook de wedstrijdverslagen bij het betreffende team te staan op hun eigen pagina. Stuur je wedstrijdverslagen in via media@vvmonnickendam.nl