• Hieronder ziet u de indelingen van de jeugd voor het seizoen 2019-2020. Zoals in het vorige nieuwsbericht 'Indeling jeugd VVM seizoen 2019-2020' al was aangegeven, konden er in de afgelopen en komende periode, enkel nog dingen worden gewijzigd aan de indeling als er sprake was van aanmeldingen en/of afmeldingen. Dit heeft zich dan ook voorgedaan. Naar aanleiding hiervan heeft de Technische Jeugdcommissie de indeling enigszins aangepast. Daarom lijkt het ons handig om de vernieuwde indeling nogmaals te communiceren.

  Er zal in de voorbereiding van het nieuwe seizoen enorm veel worden gekeken door de Technische Jeugdcommissie in samenwerking met de trainers en coaches of alle spelers op het juiste niveau spelen. Er bestaat voortdurend de kans dat een speler/speelster door of terug kan worden geschoven. Vooral omdat wij de kwaliteiten van de spelers en speelsters die zich hebben aangemeld over het algemeen niet goed in kaart hebben kunnen brengen. (Zie ook; linkje naar Speerpunten bericht)

  Onze missie blijft hetzelfde: VV Monnickendam wil alle jeugdleden binnen hun persoonlijke mogelijkheden zo goed mogelijk laten voetballen. Enthousiasme, ontspanning en plezier zijn daar de belangrijkste elementen.

  Heeft u vragen hierover, mailt u dan naar tc@vvmonnickendam.nl.

  Met sportieve groet,

  De Technische Commissie

  Nieuwe indeling jeugd VVM seizoen 2019-2020 (link)

  Speerpunten bericht (link)