• Wellicht heb je het al gezien, maar recent hebben we nieuwe verlichting gekregen op ons A-veld!

VV Monnickendam is vorig jaar samen met de Groene Club van de KNVB op zoek gegaan naar manieren om te verduurzamen. We hebben inmiddels een oude vriezer vervangen en slimme thermostaten aangebracht, maar LED verlichting stond ook hoog op ons lijstje. Omdat dit een kostbare aangelegenheid is, hebben wij een aantal partijen bereid gevonden ons hierbij te ondersteunen:

De Club van 100 - Business Club VVM – Provincie Noord Holland

Met deze investering besparen we zo’n 80% op de energie voor de veldverlichting, een hele mooie stap in de goede richting wat ons betreft.

Wij willen dan ook de Club van 100 en de Business Club VVM bedanken voor hun steun, zonder hen was dit niet mogelijk geweest!