• Jan Wittensleger Toernooi 2020

• Zaterdag 6 juni 2020 is het weer zover! Dan wordt bij vv Monnickendam het gezellige en sportieve Jan Wittensleger Toernooi gespeeld. Voor de JO13 en MO13 hebben wij een ochtendprogramma en de JO15 en MO15 mogen in de middag hun sportieve kunnen laten zien.

In elke poule strijden 4 teams om de 1e plaats. Dit betekent dat elk team elkaar 1x treft en in totaal 3 wedstrijden speelt. De wedstrijden duren 25/minuten. Daarna zijn de winnaars bekend en vindt de prijsuitreiking plaats met voor elke deelnemer een aandenken aan het toernooi.

En er is meer!
    Het spreekt voor zich dat de kantine geopend is voor een drankje of een lekker broodje of snack, maar daarnaast zijn er weer diverse kraampjes aanwezig waar je terechtkunt voor o.a. heerlijke pizza.

Wil jij dit jaar meedoen aan dit gezellige toernooi? Schrijf je dan snel in.

Sportieve groet,
    Toernooicommissie VVM