• Voor de nieuwe teamindelingen van het volgende seizoen, heeft de Technische Commissie een aantal wijzigingen ten opzichte van het voorgaande seizoen gemaakt.

Onze missie blijft hetzelfde: VV Monnickendam wil alle jeugdleden binnen hun persoonlijke mogelijkheden zo goed mogelijk laten voetballen. Plezier, enthousiasme, ontspanning en ontwikkeling zijn daarin de belangrijkste elementen. Wij zijn van mening dat de leden, met de juiste mix van uitdaging en niveau, zich het beste ontwikkelen en het meeste plezier hebben, zoals in de 'Speerpunten jeugdplan VVM seizoen 2020-2021' ook is aangehaald.

Hieronder ziet u de indelingen van de jeugd voor het seizoen 2020-2021. Dit zijn de definitieve indelingen. Er kunnen, in de komende periode, enkel nog dingen worden gewijzigd als wij te maken krijgen met aanmeldingen en/of afmeldingen.

Bij vragen kunt u mailen naar tc@vvmonnickendam.nl.

Met sportieve groet,
    De Technische Commissie