• Sinds 13 november zijn er in Nederland nieuwe coronamaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op het voetbal en dus VV Monnickendam.

Zo zijn toeschouwers niet langer toegestaan op onze accommodatie en wordt iedereen verzocht de accommodatie na afloop van een training of wedstrijd zo spoedig te verlaten. Toch zien we dat dit nog niet altijd gebeurt. Daarom hebben we maatregelen omtrent het kantinebezoek nog op een rij gezet.

De sportkantines vallen onder de regelgeving voor de horeca. Voor horeca, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden) is het coronatoegangsbewijs verplicht. De sportkantine zal, afhankelijk van het programma, geopend zijn tot uiterlijk 20.00 uur ’s avonds. Zowel in de sportkantine als op het terras geldt dat men gebruik maakt van een vaste zitplaats (placering). Om toegang te krijgen tot de kantine en het buitenterras is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs nodig.

Het bestuur verzoekt spelers, trainers, vrijwilligers en andere betrokkenen om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. Zo dragen wij als VV Monnickendam bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven binnen afzienbare tijd weer de boventoon voert op de club.

VV Monnickendam volgt de Corona-richtlijnen op van de Rijksoverheid. Deze richtlijnen vindt u via de volgende link:

Corona en Sport - Richtlijnen Rijksoverheid (link)

Met sportieve groet,